• Personenwagens

Nu downloaden en direct uitproberen.

Sneller. Overzichtelijker.
Comfortabeler. De nieuwe
Mercedes me-apps.

  •  

Sneller. Overzichtelijker.
Comfortabeler. De nieuwe
Mercedes me-apps.

 

Mercedes me 2020

 Altijd overzicht!

Met deze app kunt u altijd en overal de actuele voertuigstatus bekijken, bijvoorbeeld of de ruiten zijn gesloten en de portieren zijn vergrendeld, of de bandenspanning klopt en wat het brandstofpeil is.
Uw favoriete functies vindt u eenvoudig en snel dankzij het gepersonaliseerde startscherm.

Mercedes me Service-app

Uw digitale assistent voor onderhoudsbeurten.
We willen dat uw Mercedes-Benz altijd in topvorm is. Om die reden herinnert de Mercedes me Service-app u altijd op tijd aan de volgende onderhoudsbeurt. Vervolgens kunt u direct in de app snel en eenvoudig een afspraak maken bij de door u gewenste werkplaats. In de app vindt u ook handige 'how-to'-video's waarmee u meer over uw Mercedes-Benz te weten komt.


Mercedes me Store-app

 Houd de looptijd van de digitale producten voor uw Mercedes-Benz in de gaten, verleng eventueel uw contracten en vind nieuwe producten voor uw Mercedes-Benz. Heel eenvoudig en overzichtelijk in de nieuwe Mercedes me Store-app.

De nieuwe Mercedes me-apps zijn per direct in de App Store en in Google Play beschikbaar en vervangen de bestaande Mercedes me-app. Download direct de nieuwe Mercedes me-apps. U kunt zich op de gebruikelijke wijze met uw bestaande gebruikersnaam en wachtwoord aanmelden.

 

Waar bent u naar op zoek?