• Personenwagens

BIJ AMG Performance Center Eurostar 2000

Ontdek de wereld van AMG

 Contacteer ons Contacteer ons

Experience the spirit of AMG.

AMG Engineering

 Meer info Meer info

World premiere.

AMG Project ONE

 Meer info Meer info

Discover the Mercedes-AMG world

  •  
  •  
  •  
  •  

Ontdek de wereld van AMG

 

AMG Engineering

 

AMG Project ONE

 

Discover the Mercedes-AMG world

 

Welkom bij ons AMG Performance Center. 

Eurostar 2000 - uit passie voor de autosport 

Autosport is altijd onze passie geweest. De dromen van fans van performance te vervullen is de vereiste, ze te overtreffen het ideaal. Met fascinerende, krachtige auto’s en sportwagens die de grenzen van de fysica opzoeken. En met bezielende rijervaringen die samen onvergetelijke AMG momenten creëren. Dat is de wereld van Driving Performance. De wereld van Eurostar 2000. 

Van liefde voor detail tot oog voor het grote geheel.

Volbloedsportwagen, performancewagen, berline, break, terreinwagen, coupé of roadster: ze combineren allemaal een sportieve rijervaring met een maximaal comfort en een indrukwekkende efficiëntie. Voor welk model u ook kiest: een Mercedes-AMG geeft de straat altijd extra cachet. Tegelijkertijd wordt in elke situatie en in elk detail duidelijk waar het merk AMG zijn oorsprong vindt: op het racecircuit. 

Uitzonderlijke wagens vragen een uitzonderlijke aanpak. Eurostar 2000 is één van de zes Mercedes-AMG Performance Centers in België. Met een toonzaal vol droomauto’s en een werkplaats waar speciaal opgeleide techniekers sleutelen aan die dromen.

Ook onze verkopers zijn volledig afgesteld op AMG. Meer nog: het is hun passie. Dat enthousiasme delen ze gretig. Ze geven u alle uitleg over de verschillende modellen in onze toonzaal. Geen wollige verkooppraatjes, maar cijfers en feiten. Techniek, vermogen, verbruik … Ze kennen élk detail.

 

Waar bent u naar op zoek?