• Personenwagens

 De EQV: meer luxe en premium uitstraling

Nieuw exterieurdesign voor een onmiskenbaar uiterlijk.

Een van de hoogtepunten van de nieuwe midsize bedrijfswagenmodellen met de ster is een nieuwe look. Het doorontwikkelde design geeft de EQV een meer onderscheidende en unieke positie in hun respectievelijke segmenten. Het nieuwe design van de voorzijde wordt gekenmerkt door een opvallende grille in verschillende vormen en een krachtig gelijnde bumper. Afhankelijk van de uitrusting wordt de grille van de EQV omgeven door een nieuwe LED-lichtstrip. De topuitvoering EQV EXCLUSIVE heeft voor het eerst ook een rechtopstaande Mercedes-ster op de motorkap, voor extra status. De adaptieve MULTIBEAM LED-koplampen, die afhankelijk van de uitrustingslijn standaard of als optie verkrijgbaar zijn, geven alle modellen met hun elegante design een extra stijlvolle touch. Aan de achterkant zorgen de bumper en de nieuw ontworpen LED-achterlichten voor een onmiskenbaar uiterlijk. De contouren van de achterlichten zijn donkerder gemaakt. Dit zorgt voor een preciezere lichtsignatuur.

Nieuw interieurdesign met hightech uitstraling en extra comfortfeatures.

Het nieuwe interieurontwerp rondt de opgewaardeerde look af en staat in het teken van digitalisering. In het interieur van de nieuwe middelgrote bedrijfswagens van Mercedes-Benz wordt de aanblik bepaald door een vernieuwd dashboard met touchscreen, nieuwe stijlvolle ventilatieroosters en een nieuwe generatie stuurwielen met capacitieve hands-off herkenning. Voor het eerst heeft de EQV twee 12,3-inch breedbeeldschermen aan boord. Het hightech design brengt de stijl en de kwaliteitsuitstraling van MPV's en hun campervarianten naar een nog hoger niveau. 

 MBUX infotainmentsysteem: intelligent, interactief en individueel

De nieuwe reeks middelgrote bedrijfswagens van Mercedes-Benz is standaard uitgerust met de huidige generatie van het MBUX (Mercedes-Benz User Experience) multimediasysteem. De nieuwe bedrijfswagens bieden daarmee een ongekende digitale en interactieve ervaring. Met het nieuwe MBUX profiteren bestuurders van de EQV van extra functies zoals muziekstreaming, de ENERGIZING comfortbesturing en navigatie met augmented reality.

Download de prijslijst Configureren

Bij welke vestiging wenst u een testrit te doen?

 

 

Waar bent u naar op zoek?