• Personenwagens

De 100% elektrische EQT is ruim, flexibel en rijkelijk uitgerust met onder meer MBUX-multimedia. Beschikbaar met 5 of 7 zitplaatsen, dus ideaal voor actieve gezinnen.

De EQT: uw stijlvolle en veelzijdige partner voor elke dag.


Van het elegante design en het veelzijdige interieur tot de 100% elektrische rijervaring: de EQT is een ruime gezinswagen die u elke dag meer laat beleven. Comfortabel en veilig, dankzij de vele geavanceerde technologieën. En met een actieradius tot 282 km en snelle laadtijden gaat u altijd gerust de weg op. In Lage Emissiezones blijft u altijd welkom en door de compacte buitenafmetingen is de EQT ideaal voor het drukke stadsverkeer. Kortom, de ideale keuze voor gezinnen die zichzelf alle vrijheid willen geven.

100% elektrisch, met 5 of 7 zitplaatsen.


De EQT combineert de interieursfeer van een Mercedes-Benz personenwagen met de flexibiliteit van een compacte bedrijfswagen . Doordat de hoogspanningsbatterij onderaan de wagen is geplaatst, genieten bestuurder en passagiers binnen van heel wat ruimte. Verschuif de achterbank in de lengte en klap de rugleuningen neer in verschillende delen en u creëert eenvoudig meer laadruimte of meer beenruimte. De EQT is beschikbaar met 5 of 7 zitplaatsen en verschillende uitrustingslijnen voor nog meer stijlvol rijcomfort.

Uitgerust op maat van actieve gezinnen.


Het rijcomfort van de EQT maakt van elke rit een plezierrit. Het intuïtieve MBUX-multimediasysteem biedt u toegang tot uw favoriete apps en de belangrijkste functies van de wagen. Ook het opladen verloopt vlot. Onderweg laadt u de batterij in slechts 38 minuten op van 0% naar 80% en via de Mercedes me app vindt u snel een laadpunt in de buurt. Dankzij de vele assistentiesystemen en 7 airbags is de EQT veilig als elke andere Mercedes-Benz. U gaat op reis? Dan trekt u met gemak een aanhangwagen tot 1.500 kg. De EQT is elektrisch én krachtig. 

Configureren

Bij welke vestiging wenst u een testrit te doen?

 

 

Waar bent u naar op zoek?