• Personenwagens

Mercedes-AMG GT Coupé: dynamische sportatleet in het wereldwijde sportwagensegment. 

Exterieurdesign: kies voor een dynamisch uiterlijk. 

De lichtsignatuur van de high-performance led-koplampen hebben gelijkenissen met de lichten van de AMG GT 4-Door Coupé. Een trifunctionele, boogvormige lichtgeleider zorgt voor de dagrijverlichting, het positielicht en de richtingaanwijzers. De AMG GT is voorzien van twee ronde dubbele uitlaten. Aan de onderzijde heeft de auto zwart generfde dorpelverbreders, wat zorgt voor een dynamisch uiterlijk. Als optie kan de AMG GT onder andere worden voorzien van Y-spaaks lichtmetalen velgen.

Interieurdesign: middenconsole als eyecatcher. 

Net als in de andere AMG-modellen is ook hier de middenconsole met zijn gestileerde V8-design een echte eyecatcher. De AMG GT Coupé beschikt over innovatieve, gekleurde displaytoetsen. Hiermee kunnen de instellingen voor transmissie, onderstel, ESP® (elektronisch stabiliteitsprogramma), uitlaat, achterspoiler en start-stopsysteem geregeld worden. Onderdeel van de ESP® is AMG DYNAMICS. Deze rijdynamiekregeling zorgt onder meer voor een exacte dosering van de vermogensverdeling op de achteras. De displaytoetsen worden aangevuld met twee tuimelschakelaars voor de rijprogramma’s en de volumeregeling.

Een kwestie van grip: de nieuwe generatie AMG-stuurwielen.

De AMG-stuurwielen kenmerken zich door een sportief design, een afgevlakte onderzijde met een dik beklede rand en een intuïtieve bediening. Het stuurwiel is bekleed met zwart nappaleer en is voor optimale grip geperforeerd op het greepgedeelte. Dankzij de geïntegreerde touch control-buttons kunnen alle functies van het digitale combi-instrument en het multimediadisplay direct op het stuurwiel worden aangestuurd. Hierdoor kan de bestuurder zich volledig op het rijden concentreren en hoeven de handen niet van het stuur gehaald te worden.

Video

Download de brochure Download de prijslijst Configureren

Bij welke vestiging wenst u een testrit te doen?

 

 

Waar bent u naar op zoek?